058

Χάνεται ο δρόμος προς το Κατωμέρι

Αυτή δυστυχώς είναι η κατάσταση σε ένα σημείο στον δρόμο για το Κατωμέρι στο Ψάρι λίγο πρίν τους ξενώνες “Οι -Ρίζες”. Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν απο τον Κώστα Τσιαμούλη μετά από προτροπή του Ανδρέα Γυφτόπουλου ο οποίος, όπως και άλλοι συγχωριανοί μας στο Ψάρι , πηγαινοέρχονται συχνά για αγροτικές εργασίες στα χωράφια τους στο βουνό. Η κατάσταση αυτή δημιουργήθηκε από την περσινή τρομερή νεροποντή και ακόμα να επιδιορθωθούν οι βλάβες στους δρόμους.
Έως τώρα η τοπική κοινότητα με αίτηση της έχει ζητήσει την συνδρομή μηχανημάτων για την αποκατάσταση των βλαβών σε δρόμους και ποτάμια (σύμφωνα με τα λεγόμενα του Προέδρου Κου Γεωργιόπουλου Δημήτρη και αριθμό πρωτοκόλλου 2492 στις 13/03/2015 ) αλλά, ο Δήμος και η Περιφέρεια έχουν κάνει τα ελάχιστα.
Επειδή η κατάσταση του συγκεκριμένου δρόμου είναι άθλια ,επειδή σε ενδεχόμενη δυνατή νεροποντή η ζημιά θα μεγαλώσει, επειδή υπάρχει κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος θα σταλούν οι παρακάτω φωτογραφίες στον Δήμο και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με επίσημη καταγγελία για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους του χωριού μας.
Η κατάσταση με την μη ενασχόληση του Δήμου με τα προβλήματα του χωριού μας ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
 073 072 071 070 069
068 067 066 065 064063062061060059058
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Can You Buy Adipex 37.5 Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://samayabrokers.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://samayabrokers.com/businesses-for-sale/hotel-resort-for-sale-in-san-remigio-cebu/

Buy Ambien Thailand

http://tropicofcandycorn.com/travel-tips/vacation-rentals/?utm_source=rss

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>