20160406_124700

Έσκισαν την Ελληνική σημαία στο χωριό μας ??

Αγαπητοί φίλοι , σήμερα στην μικρή πλατεία του χωριού μας παρατήρησα ότι η Ελληνική σημαία που κυματίζει στο μνημείο του ήρωα πεσόντα Επισμηναγού Δημοσθένη Πολίτη, ήταν τυλιγμένη γύρω από τον ιστό της. Προσπαθώντας να την ξετυλίξω διαπίστωσα ότι η σημαία ήταν σκισμένη με μαχαίρι (δεν ήταν σκισμένη από τον αέρα διότι το σκίσιμο ήταν τόσο ώστε να χωρέσει η τυλιγμένη σημαία στον ιστό) στο κάτω σημείο και είχαν περάσει τον ιστό μέσα σε αυτό το σκίσιμο με σκοπό να μην κυματίζει γιατί προφανώς ενοχλούσε. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός που το έκανε δεν κατάλαβε τι έκανε εκείνη την στιγμή (Προσβολή Εθνικού συμβόλου) , αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο το έκανε….τον εμπόδιζε να περάσει ?? το έκανε για να μην σκιστεί από τον αέρα (και πήγε και την έκοψε με μαχαίρι)??…

Buy Diazepam Powder Μιλώντας με συγχωριανούς όλοι νόμιζαν ότι τυλίχτηκε από τον αέρα που είχε πρίν λίγες μέρες και δεν είχαν παρατηρήσει κάτι περίεργο…..

Ο /Οι υπεύθυνοι της πράξης αυτής να γνωρίζουν ότι η κίνηση τους αποτελεί ποινική πράξη…….

Buy Diazepam Mexico Άρθρο 188 Προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας

  1. http://todayisvintage.com/comments/feed/  Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή.
  2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος τελεί πράξεις βανδαλισμού σε τόπους ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας καθώς και σε χώρους φύλαξης νεκρών ή νεκροταφεία ή αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατ’ άλλη διάταξη.

Ήδη έγινε επώνυμη καταγγελία στο Α.Τ Κοπανακίου

Για του λόγου το αληθές…

20160406_124700 20160406_124657 20160406_124655

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>